دوشنبه 03 آذر 1399

آزمایشگاه صنایع غذایی

  • آگاهی از ویژگی های شیمیایی مواد غذایی و آشامیدنی برای مصرف انسان نه تنها ضامن سلامت مصرف کننده است، بلکه برای تولید کنندگان محصول نیز لازم و ضروری است. این شرکت از همکاران معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و دارای گواهینامه ایزو 17025 می باشد. این مرکز امیدوار است با به اشتراک گذاشتن ظرفیت هاي آزمایشگاهی در حوزه هاي مختلف اعم از تجهیزات آزمایشگاهی، تخصص انسانی، دانش فنی و استفاده بهینه از این ظرفیت ها بتواند شرایط دسترسی آسان به این خدمات را برای متقاضیان در داخل و خارج از کشور فراهم آورد. متخصصین مجرب این آزمایشگاه با در اختیار داشتن پیشرفته ترین دستگاه های موجود توانایی انجام دقیق آزمون های وسیعی از مواد غذایی را دارا می باشند.